Tietoa Riitasta

Ensimmäisen uraputkeni tein hotelli- ja ravintolamaailmassa vuosina 1981–1999. Toisen uraputkeni yrittäjänä, luennoitsijana ja kouluttajana aloitin vuonna 1999.

Ensin kävin hotelli- ja ravintolakoulun Porvoossa, sitten kouluttauduin restonomiksi Haaga Instituutissa Helsingissä. Sen jälkeen työskentelin mm. Saksassa Best Western -hotelliketjussa ja Saksan suurimmalla juhlapalvelulla Käfer Party Servicellä. Olin parin vuoden ajan mukana järjestämässä juhlia, joista Suomessa voi vain unelmoida.

Suomeen palattuani toimin espoolaisessa juhlapalvelussa Ruokalähettiläs Oy:ssä myyntisihteerinä. Katoimme pöytiä mitä hulluimmilla ideoilla: heinäpaaleja, kristalleja, piikkilankaa, katiskaverkkoa jne. Seuraavaksi tie vei Sodexholle ravintolapäälliköksi ja sieltä Hotelli Inter-Continentaliin bankettipäälliköksi. Taas tehtiin huippujuttuja, kuten presidentti Clintonin vierailu. Viimeisin työpaikkani oli Finlandiatalon ravintolatoimenjohtajana vuoteen 1999 saakka.

Lisäopintoina olen suorittanut erilaisia ravintoon liittyviä kursseja Saksassa ja opiskellut Suomessa ravintoterapeutiksi.

Nykyisessä yrittäjän urassani yhdistän ravintolamaailmasta visuaalisen ilmeen ja reseptiikan terveellisyyteen ottaen huomioon myös nykyajan ihmisen kiireisyyden.

Olen luonteeltani ulospäin suuntautunut, esiintymiskykyinen, luennoissani jopa stand up -komiikkaa harrastava tilanteesta riippuen. Tuon asiat esille hyvin käytännön läheisesti, ja jokainen voi ottaa itselleen sen minkä hyväksi kokee. Yhdistän uutta ja vanhaa tuoreella, mukaansa tempaavalla tavalla.

ETUSIVU

TIETOA RIITASTA

LUENNOT

ITÄVALLAN-MATKAT

RAVINTOLISÄT

LINKIT JA SUOSITUKSET

YHTEYSTIEDOT